KIRIKKALE
25°
02:52

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale-Kırşehir yoluna dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğü, havaların soğuması ve bazı bölgelerde yapılan çalışmalar nedeniyle sürücüleri uyardı. Yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında sürücülerin dikkatli olması istendi.


ULAŞIM 2 ŞERİTTEN SAĞLANIYOR
Aydın-Denizli Otoyolunun K-10 Kocabaş Kavşağı Katılım Kolu Kesimi 0-2.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle Afyonkarahisar-Denizli istikameti giriş kolu trafiğe kapatılarak ulaşım açık olan katılım kolundan iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (05.12.2023-09.12.2023) Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Otoyolunun Gemlik Serbest Bölge Kavşağı-Gemlik Kavşağı 0-2.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 2 şeritten sağlanmakta.

KIRIKKALE-KIRŞEHİR YOLUNDA ÇALIŞMA YAPILIYOR
Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır. Adapazarı-Mekece yolunun 44-48.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır. Kırıkkale-Kırşehir yolunun 30-38.km.leri arasında üstyapı (BSK) yenileme çalışmaları nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmakta.

İKİ YÖNLÜ OLARAK SAĞLANIYOR
Aydıncık-Anamur yolunun 23-25.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı Mevkiileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır. Samsun-Ordu yolunun 0-1.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmakta.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Pınarbaşı-Gürün yolunun 12-18 ile 25-30.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır. Trabzon-Rize yolunun 5.km.sinde (Yalıncak, PTT Mevkii) yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmakta.

Haber:Süleyman Ok 
 

İlginizi Çekebilir

Karayolları kışa hazır!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Ankara yoluna dikkat!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, Ankara, Kırşehir, Nevşehir ve Çorum’a gidecekler dikkat!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61317

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171